4 nieuwe Bose-koptelefoons aangekondigd

Bose Over Ear
Noise-cancelling en draadloos staan centraal bij deze vier nieuwe producten. Bekijk ze hier.

Een viertal nieuwe koptelefoons zijn vandaag aangekondigd door Bose. Ze bouwen voort op bestaande modellen, maar weten daar werkelijk iets nieuws aan toe te voegen. Snufjes die je soms al zag bij andere merken gecombineerd met geluid van topkwaliteit. Dit zijn de vier nieuwkomers:

QuietComfort 35

Bose QM

Allereerst is er de QuietComfort 35, een over-ear en de draadloze opvolger van de QuietComfort 25. De twee zijn nagenoeg identiek, waarbij de 35 nu voor het eerst geheel draadloos is. Hij gaat $350 kosten, in Nederland waarschijnlijk 379,95. Opvallend aan beide koptelefoons is dat je via een app de kracht van de noise-cancelling in kunt stellen. Het is dus mogelijk een deel van het omgevingsgeluid wél mee te krijgen, zodat je niet onder een auto komt.

QuietControl 30

Bose QC

De QuietControl 30 is een koptelefoon waarbij de band achter de nek wordt geplaatst. Ook deze is voorzien van instelbare noise-cancelling via de app, een primeur voor deze variant. De batterij zou 10 uur meegaan en je betaalt er waarschijnlijk 265 euro voor.

Soundsport & Soundsport Plus

Bose in-ear

Dan zijn er nog de SoundSport en SoundSport Plus, twee draadloze in-ears voor tijdens het sporten. Ze maken gebruik van de StayHear+-dopjes van Bose om op hun plek te blijven en zijn zweetafstotend en waterdicht. Bij de Plus zit ook een hartslagmeter ingebouwd. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en je gaat er 130 en 175 euro voor betalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *