4 redenen voor een refurbished iPhone

Waarom moet je een refurbished iPhone kopen?
Wij zetten ze voor je op een rijtje!

Wie een ontzettende Apple fan is, weet hoeveel een iPhone kan kosten. Gelukkig zijn er refurbished iPhones. Dat zijn tweedehands iPhones die helemaal schoongemaakt en gerepareerd zijn met nieuwe onderdelen. Eigenlijk een nieuwe telefoon, maar vaak iets minder recent. Wij hebben vier redenen waarom je zo’n refurbished iPhone kan aanschaffen.

1. Het scheelt geld
Een inkoppertje, maar refurbished iPhones zijn vaak goedkoper dan gloednieuwe telefoons uit de winkel. En omdat iPhones hun waarde amper verliezen kun je beter een opgeknapte telefoon kopen, waarvan je weet dat hij het nog lang zal doen.

2. Je weet zeker dat de iPhone het doet
Wanneer een iPhone gereviseerd wordt, weet je zeker dat alles grondig nagekeken is door het bedrijf dat de refurbished iPhones verkoopt. Bij een ‘normale’ tweedehandse telefoon is het soms maar raden naar de kwaliteit, en ook blijken gloednieuwe iPhones niet altijd goed te werken.

3. Het is beter voor het milieu
Als je erg bezorgd bent over het milieu, dan is het slim om een refurbished iPhone te kopen. Het zal de aarde misschien niet redden, maar je maakt er je ecologische voetstap kleiner mee. Je kiest immers voor een bestaand apparaat in plaats van een (weer) nieuwe.

4. Je kunt geen afscheid nemen van je oude iPhone
Het is bijna altijd een nadeel van het kopen van een nieuwe telefoon: je moet alles opnieuw leren. Nieuwe iPhones hebben vaak nieuwe functies. Als je niet zo technisch aangelegd bent, dan is het ideaal om een telefoon te kopen die oud en vertrouwd is. Een refurbished iPhone kan dan een oplossing zijn.

3 reacties

  1. Apple is niet zo scheutig met reserve-onderdelen, dus menig refurbished telefoon is van beduidend mindere kwaliteit. Met name bij de 5S zag je dit vaak. Randen gaan na 2 maanden afbladderen en de accu was minder. Goedkoop kan duurkoop zijn. Een smetteloze originele (type: altijd in hoesje gezeten) is dan de betere keuze.

  2. Wat een b*llsh*t artikeltje zeg… als je dan een advertentie probeert te plaatsen, wees wat creatiever in je veronderstelde motivaties ten faveure van het product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *