4 redenen waarom Riverdale op Netflix de moeite waard is

Riverdale
Voorwaarde: je moet wel fan zijn van tienerseries.

Netflix kent diverse toffe series. Ingekocht, zoals How I Met Your Mother, maar ook eigen producties. Riverdale is zo’n ingekochte serie. De serie is sinds januari te zien en vertelt het verhaal van een vermiste jongen die vervolgens dood wordt aangetroffen. Lees hier 4 redenen waarom Riverdale wellicht ook voor jou de moeite waard is.

Luchtige serie
Riverdale is een goede mix tussen spannende televisie en een luchtig verhaal. Verwacht overigens geen hoog niveau qua acteer- of schrijfwerk. Het is een prima serie om te kijken na bijvoorbeeld een lange dag werken.

Als je gek bent op deze series..
Fan van Twillight, Teen Wolf of Pretty Little Liars? Dan is Riverdale echt wat voor jou. Een typische highschool setting. Stereotype karakters en een dito verhaal maken de serie niet echt uniek. Toch is het verhaal vermakelijk en leuk en zit je af en toe op het puntje van je stoel.

Vrouwelijk/Mannelijk schoon
Toegegeven. Niet iedere actrice of acteur in Riverdale is een beauty. Toch zit er wel wat appetijtelijks tussen. Onder andere de 22-jarige Camila Mendes die de rol van Veronica op zich neemt is niet vervelend om naar te kijken.

Je blijft kijken
Netflix geeft iedere week (met toevallig een uitzondering van deze week) een nieuwe aflevering vrij. Iedere aflevering eindigt met een cliffhanger en het mysterieuze verhaal maakt je nieuwsgierig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *