4G-netwerk Tele2 in groot deel van Nederland beschikbaar

Tele2-4g-Dekking
Sinds afgelopen nacht is het 4G-buitenhuisnetwerk van Tele2 in een groot deel van Nederland beschikbaar.

Tot nu toe was het 4G-netwerk alleen beschikbaar in de Randstad, maar werkte Tele2 al wel aan het opzetten van 4G-masten in de rest van het land. Toen uit de feedback van gebruikers bleek dat meer mensen behoefte hadden aan deze verbinding, besloot Tele2 alle aanwezige masten alvast aan te zetten. Dit zorgt ervoor dat 70 procent van de Nederlanders nu verbinding kan maken, mits ze zich buitenhuis begeven. Binnenhuis is de verbinding namelijk nog een stuk minder stabiel.

Begin juli
Als alles volgens plan gaat moeten 40.000 klanten voor het einde van deze maand overgezet zijn, de rest van de Tele2 klanten met een 4G-telefoon worden begin juli overgezet. Vanaf dat moment zullen er ook nieuwe abonnementen door de provider aangeboden worden waarmee nieuwe klanten direct toegang krijgt tot 4G. De details van deze onaangekondigde abonnementen zijn nog niet bekend.

Onderstaande kaart laat zien hoe het ervoor staat met de 4G-verbinding in Nederland van Tele 2. De oranje gekleurde gebieden hebben ook binnenhuis een goed 4G-bereik, terwijl de paarse vlakken probleemloos buiten de deur ervan gebruik kunnen maken. Meer updates staan op hun site.

4G-netwerk-tele2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *