4K-videos opnemen met de Panasonic DMC-GH4

4K-videos opnemen met de Panasonic DMC-GH4
Deze foto- en videocamera van Panasonic overbrugt het verschil tussen professionele- en consumentenapparatuur.

Of je nu een uber-scherpe selfie wil maken of een video in 4K-resolutie wil schieten, het kan met deze Digital Single Lens Mirrorless-camera (DSLM) van Panasonic. De DMC-GH4 is in staat om beelden met een resolutie van 4096×2160/24 fps vast te leggen dankzij een supersnelle verwerkingssnelheid. Hiermee is deze Panansonic de eerste DSLM-camera met een opnamecapaciteit in 4K.

Een 16,05 effectieve megapixel lens met Digital Live MOS sensor laat je ook haarscherpe plaatjes schieten. Op het 2.359.000 dots OLED-scherm met Live View Finder kun je vervolgens je reportage in alle helderheid terugkijken.

Panasonic DMC-GH4

De camera ligt vanaf mei 2014 in de winkel voor 1999,95 euro (incl 14-140 lens). Wie alleen de body wil, betaalt 1499,95 euro. Kijk voor alle specificaties op de Panasonic-site.

[lg_folder folder=”Panasonic/DMC-GH4/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Niet slecht. Ook de aanwezige XLR input zie je nauwelijks op de concurrentie. Maar de reden dat ik hem niet zou kopen is dat het een cropssensor is, wat echt nadelig is.

  2. Toch is het feit dat er Panasonic op staat voor mij een reden om hem niet te kopen. Ondanks dat ze traag zijn dan zoals jij zegt. Ik wacht wel op Nikon. Als ik 1500 euro kapot ga slaan op een camera dan toch wel op een camera merk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *