5 cryptomunten waar je vandaag wel aan had verdiend


En een waarvan je blij bent dat je hem niet hebt.

Als je het nieuws vandaag een beetje gevolgd hebt weet je dat de cryptokoersen onderuit gegaan zijn. Wij vroegen ons af of er op zo’n dag nu wat te verdienen valt en gingen op zoek…

Ripple (XRP)
De Ripple is de op 2 na grootste cryptomunt van het moment. Ondanks de misère op de cryptobeurzen had je in de afgelopen 24 uur zo’n 4,70% kunnen verdienen. Dat is natuurlijk best fijn, maar wij groeven een beetje dieper en vonden wat bijzondere cryptomunten die veel meer opleverden.

Nasdacoin (NSD)
Heb jij wel eens van de Nasdacoin (NSD) gehoord? Wij eerlijk gezegd ook niet en dat is best jammer. Deze cryptomunt maakte vandaag de meeste koerswinst. Wie 24 uur geleden NSD had gekocht had nu 174% rendement verdiend. De statistiek laat zien dat er voor bijna 2 miljoen in gehandeld is, dus er is een aantal mensen dat nu feest viert.

Rock Token (RKT) Hij staat op de 230-ste plaats van meest verhandelde valuta van vandaag en het blijkt een Blockchain-bedrijf te zijn. Klaarblijkelijk begrijpen ze wat ze doen, want de koers van hun token steeg binnen 24 uur met 49,62%.

1WORLD Alleen vanwege de naam zou de sentimentele mens al driftig op de ‘koop-knop’ willen drukken. Toch was het rendement van vandaag alles behalve romantische. Men scoorde bijzonder realistisch en hard in de afgelopen 24 uur een rendement van 47,29%. Ondanks de onbekendheid is er toch nog voor een dikke $ 115.000,- in gehandeld. Als dat geen verenigd gevoel geeft…

Natuurlijk was het niet prettig dat alle bekende cryptomunten koersverlies geleden hebben. Toch was er één munt die niet zo bekend is, maar die alle verliezers van vandaag toch met een goed gevoel naar bed stuurt. De Popchain (PCH) verloor maar liefst 33,18%. Daarmee is zij de grootste verliezer van de afgelopen 24 uur die op een beurs genoteerd is.

Toch is er nog één munt, die niet op de beurzen verhandeld wordt en die het qua winst en qua verlies nog veel bonter maakte. De Etheera (ETA) is haast bij niemand bekend. Dat zou wel eens kunnen veranderen, want deze munt won in de afgelopen periode maar liefst 80.000 (jawel tachtigduizend)%. Dat zij vandaag aanvankelijk een dikke 60% verloren vond eigenlijk niemand gek. Nu er op 1 dag alweer 30% is terugverdiend blijft er een bescheiden verlies van zo’n 36% over.

Of je wilt beleggen en waarin moet je natuurlijk zelf weten. Daar heb je ons toch niet voor nodig? Daarom is dit artikel zeker geen advies!

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *