5 dingen die je moet weten over Readly

Auteur: , Geen reacties
5 dingen die je moet weten over Readly

Lezen: waar en wanneer jij wil voor een vast bedrag per maand.

Misschien herinner jij nog die stapels magazines bij je ouders op de salontafel. Een nostalgisch beeld van de jaren 90 en daarvoor, maar anno 2019 zie je hooguit in de wachtkamer van de tandarts of dokter een stapel magazines liggen. De wereld is digitaal geworden en magazines zijn ook virtueel te vinden. Dat kan met Readly, een handige dienst die een wereld aan leesmateriaal te bieden heeft voor een aantrekkelijk maandbedrag. Lees hieronder wat Readly is en wat je ermee kan.

Wat is Readly?
Readly is een online abonnementsdienst voor magazines. De app van Readly is goed voor een bibliotheek van meer dan 4.000 magazines. Van populaire internationale bladen tot Nederlandse magazines. Via Readly heb je er toegang toe.

Een vast bedrag per maand
Voor 9,99 euro per maand krijg je toegang tot duizenden magazines. Een abonnement kan altijd worden opgezegd. Via WiFi of je mobiele internet is het mogelijk om een magazine te downloaden. Zo kun je ook offline lekker lezen. Bijvoorbeeld in het vliegtuig of op een andere plek waar je niet direct toegang hebt tot het wereldwijde web. Betalen voor een abonnement gaat via iDeal, Creditcard (VISA/Mastercard) of PayPal.

5 dingen die je moet weten over Readly

Geen limiet
Voor dat tientje is er geen leeslimiet. Readly schaft je volledig toegang tot de bibliotheek. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je slechts een maximaal aantal bladen kunt lezen.

Profiel delen
Readly is er voor iedereen. Met familietoegang is het mogelijk om tot vijf profielen te bundelen. Hou er wel rekening mee dat één abonnement op maximaal vijf apparaten werkt.

Gratis uit te proberen
Je kunt Readly kosteloos proberen. De dienst kent een proefperiode van 14 dagen. Het staat gebruikers vrij om op ieder moment op te zeggen. Readly is te downloaden via de Apple App Store, de Google Play Store en de Amazon Appstore. Klik HIER om Readly gratis uit te proberen!Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).