5 filmklassiekers die je op Netflix kunt zien

5 filmklassiekers die je op Netflix kunt zien
Feel old yet?

De bibliotheek van Netflix peilt uit met verse content. Je kunt echter ook op de streamingdienst terecht voor een yblast uit de past. Filmklassiekers waar je leuke herinneringen aan hebt, of misschien klassiekers die je kent maar nog nooit gezien hebt. Check het lijstje hieronder met een actuele top 5 filmklassiekers die je op Netflix kunt zien.

Dirty Dancing (1987) – IMDb 7
Een klassieker die we allemaal wel kennen, maar of we deze ook hebben gezien? De film is sinds september 2019 op Netflix te vinden. Tijdens een zomer in de bergen met haar familie wordt de 17 jaar oude Frances verliefd op de ruimdenkende dansleraar van het resort.
[gv data=”eIcmQNy9FsM”][/gv]

Jaws (1975) – IMDb 8
De horror klassieker van Steven Spielberg staat sinds oktober 2019 op Netflix. Wanneer een onverzadigbare grote witte haai Amity Island terroriseert, willen een politiechef, een oceanograaf en een ruige haaienjager het beest vernietigen.
[gv data=”U1fu_sA7XhE”][/gv]

American Pie 2 (2001) – IMDb 6.4
Geen hoogstandje qua filmmateriaal, wel een klassieker voor iedereen die puber is geweest. Jim, Oz, Kevin en Stifler zijn terug en geiler dan ooit! Na hun eerste jaar aan de universiteit komen ze weer samen en huren ze een strandhuis voor de zomer. Sinds oktober 2019 op Netflix te zien.
[gv data=”cSGvEfL0qRM”][/gv]

2001: A Space Odyssey (1968) – IMDb 8.3
1968, ja dat is heel lang geleden. Een echte klassieker dus. Ondanks zijn stoffigheid te moeite waard om te kijken. Twee astronauten onderzoeken de verschijning van mysterieuze monolieten in het heelal. Ze moet het opnemen tegen het intelligente computersysteem van hun schip. De film verscheen in november 2019 op Netflix.
[gv data=”oR_e9y-bka0″][/gv]

Honey (2003) – IMDb 5.3
Ook geen hoogstandje, wél een klassieker. De jonge jaren van actrice Jessica Alba terughalen doe je met Honey. De film verschijnt vanaf 16 december op Netflix. Een stoere, sexy danseres uit de stad wordt een succesvolle choreograaf van muziekvideo’s, maar haar carrière dreigt te mislukken wanneer haar mentor haar chanteert.
[gv data=”9gPkNpqP-2k”][/gv]

Bekijk ook: Deze 4 topfilms staan nu op Netflix

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *