5 functies waarvan je niet wist dat je iPhone ze kan

Auteur: , 5 Reacties
wat met iphone

Je gebruikt je iPhone waarschijnlijk al bijna overal voor. Maar voor deze functies hoogstwaarschijnlijk nog niet.

1. Zelfvernietigende berichten
Vergeet snapchat. Je iPhone heeft een standaardfunctie waarmee je kan instellen binnen welke tijd een gesproken berichten niet meer te beluisteren is voor de ontvanger. Ga bij ‘Instellingen’ naar ‘Berichten’ en kies dan onder het menu ‘Audioberichten’ de functie ‘Verlopen’.

2. Waterpas
We kennen natuurlijk allemaal de Kompas-app van de iPhone. Maar wanneer je de app opent en naar links schuift, kan je de iPhone ook gebruiken als waterpas. Samen met deze app alles wat je nodig hebt voor je huis en tuin.

3. Achterhalen waar je bent geweest
Benieuwd waar je afgelopen maanden allemaal bent geweest met je mobiele handlanger? Dit is heel makkelijk terug te vinden. Ga bij ‘Instellingen’ naar ‘Privacy’ en kies vervolgens ‘Locatievoorzieningen’. Onderaan de lijst kan je op ‘Systeem’ klikken, daar kan je bij de functie ‘Veelbezochte locaties’ zien welke plaatsen je de afgelopen periode allemaal hebt bezocht.

4. Locatiegebaseerde herinneringen
Je iPhone kan nog meer dingen met je locaties. Als je de iPhone-app Herinneringen opent en een herinnering erin zet kan je bij opties kiezen voor de functie ‘Toon op locatie”. Wanneer je dan in de buurt bent van die locatie krijg je een herinnering van je iPhone.

5. Overvliegende vliegtuigen
Totaal nutteloos, maar wel leuk om te weten. Met deze functie van Siri kom je erachter welke vliegtuigen in het luchtruim allemaal over je heen vliegen. Het enige wat je moet doen is het volgende vragen aan Siri: “What flights are overhead?”5 reacties

Dit zijn toch gewoon dingen die iedere smartphone kan?
@robert110: Zou jij mij dan kunnen vertellen hoe dat ik mijn Huawei P9 een waterpas kan vinden. Ik krijg hem zelf niet gevonden ;)
idd
Van alle vijf deze functies wist ik reeds dat mijn iPhone ze kon.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).