5 grappige reacties op Apple’s Airpods

Knip
Apple’s nieuwe Airpods zijn lachwekkend. Dat vinden wij niet alleen, de rest van de wereld heeft ook met verbazing naar het nieuws gekeken.

Samengevat: je betaalt 180 euro voor draadloze dopjes die je elke 5 uur moet opladen. En als je niet kwijtraakt, dan loop je vooral heel erg voor lul. Op social media kwamen diverse shops en foto’s voorbij, die we hieronder graag even met je delen.

Waar is mn tandenborstel?

Airpods howto

De echte airpod

Airpods

Remember?

8 reacties

 1. Nah vind ze wel wat hebben … Smaken verschillen.

  180 belachelijk duur ? Tja …. Zeker niet goedkoop. Zijn trouwens veel meer koordloze dopjes te krijgen …. 90% veel duurder. 180 euro te duur … Koop je voor een paar tientjes een ander.

  Kwijtraken … Ach …. Over 2 weken koop je voor 5 euro een koordje gemaakt door derden die je er an kan klikken ofzo.

  5 uur moten opladen … Tjezus … Je kan in 5 uur 2,5 maraton lopen met deze oordopjes. Samsung dopjes zonder koord doen ut 1.5 uur ALS ik het goed heb. Kwartier in het doosje en je kan weer 3 uur luisteren. Das kort door de bocht ….. 8 uur luisteren met een kwartier pauze …. ECHT SLECHT ?

  Mischien motten ze er een kerncentrale inbouwen … Maar ja … Das weer nie best voor je oren

   • @dedokter: ? ✌️

    Weet je wat trouwens echt grappig is ( een een beetje raar in mijn ogen ) ….. Die foto hierboven met die schaar zegt juist alles. Namelijk … Ze zien er bijna hetzelfde uit als een afgeknipte earbud.

    Met andere woorden …. Veel mensen vinden het met draad een prima setje ….. Maar haal je de draadjes weg dan krijgen die diezelfde mensen kortsluiting en vinden ze het er niet uit zien ?

    Persoonlijk vind ik het een knap staaltje techniek. Klein …. Vol met sensoren … Enorme lange batterij duur voor zo’n klein apperaat … Geen enige draad … Supersnel laden …. Steekt niet uit ( met huidige BT doppen die ik he zitten er 2 uitstekende prippen in mijn oren ). En dat voor een prijs die alsnog LAGER is dan de meeste echte concurenten

    • @dgh74: Je zit nu alsnog met twee uitstekende dingen uit je oren, dat is ook precies waar mensen over vallen. Waarom nog dit design als er geen draad meer aan de uitsteeksels vast zit? Foei lelijk zo.

     • @madmarky: over smaak valt te twisten.

      Met uitsteken bedoel ik horizontaal. Bij deze is het meer verticaal langs je gezicht.

      Je hebt uitsteken en uitsteken. Zal altijd zo zijn …. Of ze motten met implantaten komen.

 2. Ik vind ze geniaal. Duur, ja, maar beats e.d. vind ik naar verhouding nog duurder.

  En wie gaat nu 8u muziek luisteren met maar 15min pauze?

  Als je Apple brol vindt, koop je er niets van, toch? Ben nog nooit een medewerker tegengekomen die me verplicht er iets van te kopen.

 3. Dus conclusie … In dat geval zijn draadloze oordopjes niks voor u. Aangezien er nog geen draadloze oordopjes bestaan die de 5 uur evenaren ( ZONDER enige draad ) laats staan langer dan 5 uur mee gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *