5 handige nieuwe functies in iOS 9.3

iOS 9.3
iOS 9.3 komt er binnenkort aan. We zetten de belangrijkste nieuwtjes op een rij.

Naast het feit dat je straks meerdere Apple-watches kunt koppelen aan één iOS-apparaat en de komst van Apple Music naar CarPlay zijn er nog tal van andere nieuwe functies die meer dan welkom zijn. De verwachting is dat versie 9.3 te downloaden zal zijn per februari of maart.

1. Meerdere gebruikersaccounts
Eindelijk. Met 9.3 zal het mogelijk zijn om te kunnen uitloggen binnen het systeem. Vervolgens kan iemand anders zich weer aanmelden. Handig! Vooralsnog brengt Apple deze mogelijkheid alleen naar de iPad.

2. Nachtmodus!
Een andere functie die welkom is. Via een gloed zullen je ogen het prettiger vinden om naar een scherm te staren. Helpt je ook makkelijker in slaap te vallen, na een uitbundige conversatie op Whatsapp. Het systeem is automatisch in stellen, maar kan ook manuel ingesteld worden.

3. Live foto’s apart opslaan
Het is een leuke functie op de 6S, maar wat als je uit de reeks foto’s één specifieke pica wil hebben? Is mogelijk. Met iOS 9.3

4. Gezondheid op de schop
Apple gaat ervoor zorgen dat het makkelijker is om te zien welke app comptabel is met welk onderdeel binnen Gezondheid. Andere gegevens die eerder alleen op de Apple Watch waren te zien, zijn nu ook zichtbaar binnen de app. Mits beide apparaten gekoppeld zijn natuurlijk.

5. Notities met wachtwoord
Simpel, maar handig. Notities kunnen afgeschermd worden met een wachtwoord. Al je geheimpjes veilig bewaard.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *