Hier, 5 vette koptelefoons

Beats Studio Wireless
Van een dikke over-ear met noise-cancelling tot waterdichte Bluetooth-dopjes.

1. Teufel Mute

Teufel Mute X

Niet zo geschikt voor in het verkeer, en door de omvang wellicht ook niet voor fitness. Maar deze flinke over-ear-headphones met noise-cancelling zorgen er wel voor dat je van je muziek kunt genieten zonder te worden gestoord door lawaai om je heen (vooral in een volle coupé erg handig).

De koptelefoon kost 169,99.

2. Verve Ones+

Verve Ones +

Deze Bluetooth-oortjes hebben een dubbele microfoon, wat de kwaliteit van je telefoongesprek ten goede komt. Daarnaast zijn ze volledig waterdicht en zitten er verschillende oordopjes bij, zodat je degene kunt kiezen met de beste pasvorm voor jou persoonlijk. Na opladen kun je tot 12 uur luisteren. De gewone VerveOnes (niet waterdicht) kosten 199,99, de waterdichte VerveOnes+ 249,99.

3. Bose QuietComfort 35

Bose QC 35

We schreven eerder over de komst van 4 nieuwe Bose-koptelefoons, waarvan de Quiet Comfort 35 het meest in het oog springt. Inmiddels is deze koptelefoon hier daadwerkelijk te koop en hij heeft een prijskaartje gekregen van 379 euro. Ook deze beschikt over Noise Cancelling, die hier ANC heet. De Quiet Comfort 35 krijgt uitstekende reviews, hoewel de prijs wel vaak een minpunt wordt genoemd.

4. Lidl Silvercrest Bluetooth headphones

Lidl Silvercrest

In het no-budget-segment vind je deze koptelefoon van de Lidl, die je op de kop kunt tikken voor een luttele 20 euro. We zeggen er bij: we hebben ze niet getest, maar ze zien er leuk uit en de reacties van gebruikers die je op internet vindt zijn over het algemeen behoorlijk positief (hoewel dat waarschijnlijk niet echt audiofielen zullen zijn). Ze zijn van het eigen merk Silvercrest, dat deze week nog in opspraak kwam vanwege een schaamteloze kopie van een Philips-scheerapparaat.

5. Beats Studio Wireless

Beats Studio Wireless

In dezelfde prijscategorie als de Bose QuietComfort 35 vinden we deze draadloze koptelefoon van Beats. En net als die van Bose staat ook deze steevast in lijstjes met de beste headphones op de markt, waarbij met name het draagcomfort en design wordt geprezen. Als het puur op de geluidskwaliteit aankomt lijkt hij het echter wel af te leggen tegen de QC35. Je kunt er tot 12 uur mee luisteren en ook deze koptelefoon biedt Noise-cancelling.

4 reacties

  1. de beats is 3 keer zo duur als een goede koptelefoon, en heeft niks speciaals qua geluid. dragen mensen puur voor het merk. meestal staat het niet eens aan.

  2. Bij de alinea van die Lidl-koptelefoon, moet het in de eerste zin vind zijn i.p.v. vindt. Worden deze artikels echt niet nagelezen? Dit is een spelfout van de ergste soort! Stop gewoon met Apparata, bijna niemand bezoekt deze site…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *