50 cent introduceert nieuwe koptelefoons

50 cent introduceert zijn eigen koptelefoons
Het succes van Dr. Dre en zijn Beats koptelefoons is niet onopgemerkt voorbij gegaan. 50 Cent heeft namelijk ook meegekeken en heeft nu een nieuwe serie toegevoegd aan zijn SMS by 50 Cent koptelefoons.

Je kan niet ontkennen dat de Beats koptelefoons nogal opvallend zijn. Dus heeft 50 Cent deze nieuwe koptelefoons nog opvallender gemaakt. In samenwerking met SMS Audio maakt 50 Cent al geruime tijd koptelefoons. Met deze nieuwe serie heeft ‘hij’ een koptelefoon ontwikkeld speciaal voor de sporters onder ons.

Zo hebben de on-ear koptelefoons een speciale zweet-proof ‘kussen’ met een laag geperforeerd leer. Hierdoor zouden ze zelfs na een zware training nog fris moeten aanvoelen. Een tweede groot voordeel van de on-ear koptelefoons is dat zij via Bluetooth draadloos verbinding kunnen maken. Hierdoor heb je tijdens het rennen geen last van dat vervelende snoer.

Met een volle lading van de batterij zou je zo’n acht uur moeten doen. Dat moet voldoende zijn om een paar rondjes extra te lopen. 50 Cent komt ook nog met een paar in-ear koptelefoons die in dezelfde spannende kleuren als de on-ear verkrijgbaar zijn. Je kan namelijk kiezen uit geel, blauw of roze. Of de koptelefoons ook naar Nederland komen is niet bekend, in Amerika liggen ze vanaf 180 dollar in de winkel.

Nog geen reacties

  1. euhm SMS by 50 Cent is een lijn met koptelefoons die al ruim 1,5 jaar bestaat, dit is enkel een nieuw model in de lijn van wanabe beats by dre koptelefoons van de zoveelste 3e rangs rapper.

  2. euhm SMS by 50 Cent is een lijn met koptelefoons die al ruim 1,5 jaar bestaat, dit is enkel een nieuw model in de lijn van wanabe beats by dre koptelefoons van de zoveelste 3e rangs rapper.

  3. SMS Audio kwam uit in 2011. Met de naam Sleek by 50″ 50 cent heeft de samenwerking verbroken en SMS Audio gestart. Met hetzelfde bedrijf maar dan omgekocht. Dr Dre, Jay Z, Ludacris hebben ook een koptelefoon lijn. Ik heb Dr dre beats pro beluisterd en moet zeggen dat het draadloze model van 50 Cent wel beter geluid heeft en meer features. 50 Cent is helemaal geen 3e rangs rapper. Hij heeft heel veel invloed op de muziek industrie.

  4. SMS Audio kwam uit in 2011. Met de naam Sleek by 50″ 50 cent heeft de samenwerking verbroken en SMS Audio gestart. Met hetzelfde bedrijf maar dan omgekocht. Dr Dre, Jay Z, Ludacris hebben ook een koptelefoon lijn. Ik heb Dr dre beats pro beluisterd en moet zeggen dat het draadloze model van 50 Cent wel beter geluid heeft en meer features. 50 Cent is helemaal geen 3e rangs rapper. Hij heeft heel veel invloed op de muziek industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *