6 Gratis Android-apps die nieuw zijn deze zomer

Android Apps
Speciaal voor degenen die nog steeds geen iPhone in hun bezit hebben! Deze apps zijn net nieuw of komen binnenkort beschikbaar.

1. Chimpchange
Met Chimpchange kun je gemakkelijk geld overmaken naar vrienden en familieleden. Als zij een MasterCard hebben kunnen ze op elk moment bij hun geld komen. Verder kun je er online mee betalen en is het waarschijnlijk zeer geschikt om geld mee wit te wassen.

2. Tindog
Niet te verwarren met Tim Dog. Zit je bij het uitlaten van de hond ook altijd te loeren naar dat lekkere wijf van verderop in de straat met die labrador? Dan kun je met Tindog aan haar worden gekoppeld – en aan andere hondenbezitters in de buurt. Dan moeten ze wel zo gek zijn om deze app niet alleen te installeren, maar hem ook daadwerkelijk te gebruiken. Gelukkig is hij gratis, dus je kunt je er geen buil aan vallen.

3. Tossup
In één woord: een datumprikker. Maar wel een hele handige. Zo heeft hij bijvoorbeeld de mogelijkheid om eenvoudig een bar of restaurant uit te kiezen waar je met je vrienden kunt afspreken. De app is al beschikbaar in de V.S. en is dat ‘binnenkort’ in Europa Meer info hier.

4. Star Wars
Een officiële app van Disney en Lucas Films. Maak selfies in kostuums uit de film, ontvang weersvoorspellingen in Star Wars-stijl alsmede het laatste Star Wars-nieuws. Zeker niet essentieel, wel leuk en gratis.

5. Cloudplayer
Dze app streamt muziek die je hebt geüpload naar een clouddienst zoals Dropbox of Google Drive.

6. HBO Now
Een standalone-streamingdienst waarmee je series als Game of Thrones of Girls kunt streamen op je mobiele Android-apparaat. De dienst kost $14.99 per maand, maar je kunt hem gratis dertig dagen uitproberen.

3 reacties

  1. “Die hun geld waard zijn” en dan gratis apps in het lijstje zetten?

    En ik krijg bij de helft van de apps de melding dat het niet beschikbaar is in mijn land.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *