6 recente Netflix films die de moeite zijn om te kijken

6 recente Netflix films die de moeite zijn om te kijken
Geen idee wat te kijken? Check dan dit lijstje, wellicht heb je deze film nog niet gezien!

Jaarlijks pompt Netflix miljarden in het maken van eigen content. Series, maar ook zeker films. Inmiddels heeft de Amerikaanse streamingdienst de smaak te pakken. Jaren geleden waren Netflix Originals vaak het aangluren niet waard, maar tegenwoordig heeft de streamingdienst een aantal leuke films geproduceerd. Het komt ook steeds vaker voor dat Netflix een A-cast weet te strikken en bekende acteurs en actrices kunnen helpen een goede film te maken. Check hieronder 6 recente Netflix films die de moeite zijn om te kijken

Murder Mystery (2019) – IMDb 6
Met Jennifer Anniston en Adam Sandler heeft Netflix een topcast weten te strikken. Murder Mystery is perfect voor een avondje popcorn. Niet te veel van verwachten, maar wel vermakelijk om een avond mee te vullen.
[gv data=”5YEVQDr2f3Q”][/gv]

The Kissing Booth (2018) – IMDb 6.1
Wie zegt dat romcoms niet meer leuk zijn? De meest bekende romcoms komen uit de jaren negentig en jaren tweeduizend, maar ook vandaag de dag worden er ook nog films geproduceerd die leuk zijn om te kijken. The Kissing Booth is daar een prima voorbeeld van.
[gv data=”7bfS6seiLhk”][/gv]

The Babysitter (2017) – IMDb 6.3
Als je in bent voor horror én iets bizars dan is The Babysitter een goede aanrader. Voor de doorgewinterde horror-liefhebber ongetwijfeld niet spannend genoeg, maar zelfs die zullen zich met The Babysitter gaan vermaken.
[gv data=”CQTEUd-5JMQ”][/gv]

Bird Box (2018) – IMDb 6.6
Deze film met Sandra Bullock was dé Netflix-hit van 2018. Het originele verhaal zet je aan het denken en is erg goed gespeeld door de actrice. Zeker kijken als je Bird Box nog niet gezien hebt.
[gv data=”INJ2bPFy108″][/gv]

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019) – IMDb 6.7
En dit gaat de topper van 2019 worden. Zac Efron, normaal bekend als lieveling uit High School Musical, kruipt in de rol van seriemoordenaar Ted Bundy. Een film die niet zozeer inzoomt op de moorden, maar op zijn omgeving. Een interessant perspectief.
[gv data=”mdMtnvMJcDA”][/gv]

To All The Boys I Loved Before (2018) – IMDb 7.3
Nog een romcom met een drama tintje. De film is geregisseerd door Susan Johnson en werd positief ontvangen door het meeslepende verhaal.
[gv data=”555oiY9RWM4″][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *