7 apps voor de doe-het-zelver

Auteur: , Geen reacties
Buurman en Buurman helpen met apps en klussen

Mooi weer, voor sommigen de beste tijd van het jaar om in de tuin te gaan zitten. Voor anderen de tijd van het jaar om de tuin opnieuw aan te leggen of het hele huis te verbouwen. Maar ook klussen kan tegenwoordig niet meer zonder apps. Dus hierbij een superhandig overzichtje

Als je nu deze apps download, weet je zeker dat je volgend jaar geen zomervakantie meer overhoudt. Ze maken het namelijk makkelijk om al het geplande onderhoud te registreren en vast te stellen hoeveel tijd je nodig gaat hebben om de problemen weer op te lossen. Waar wacht je nog op, downloaden en ga je huis schouwen! Want zo lang je nog niet in een EcoCapsule woont, kan het altijd beter

1 Brightnest
Maakt de corveelijst weer leuk. Althans, dat zeggen ze zelf, behalve het schoonmaak en onderhoudsschema plannen geeft deze app ook allerlei tips voor tijdens het werk. Die tips gaan van koken tot schoonmaken en van milieuvriendelijkheid tot creatieve klusideetjes.
Downloaden voor Android en iOS.

2 The Family Handyman DIY Tip Genius
Dit is waarschijnlijk de langste naam ooit voor een app, maar spijker ons er niet op vast. In ieder geval geeft deze app je tips over hoe je moet spijkeren, je tuin onderhouden en hoe je je huis handiger kunt indelen.
Downloaden voor Android en iOS.

3 Home Maintenance Manager
Dit is een echte planningsapp. Begin jij ook altijd met schuren, om vervolgens lekker niet te gaan schilderen, maar wel een een gootsteentje op te gaan hangen, wat je dan vervolgens ook niet afmaakt? Bekend. Deze app zorgt ervoor dat het wel afgemaakt wordt en je kunt er verschillende projecten tegelijk in managen.
Helaas niet gratis te downloaden voor iOS.

4 Home Styler Interior Design
Je huis herinrichten zonder een stoel op te tillen, of gewoon even kijken hoe het eruit zou zien als de muren geel zijn in plaats van wit? Ook daar is een appje voor. Deze app heeft een van de krachtigste 3D renderers ingebouwd waardoor je op je telefoon echt je gang kan gaan. En je begint gewoon door een setje foto’s te nemen van je interieur. Gratis.
Downloaden voor Android en iOS.

5 How Your House Works
Vraag jij je ook altijd af hoe het toch kan dat je zowel onderaan de trap als bovenaan de trap met een schakelaar het licht aan en uit kunt zetten? Hoe zit die hotelschakeling nou in elkaar? Dan heb je de How your house works-app nodig. Nou is het niet echt handig om zelf aan de elektriciteit te gaan klussen, maar voor andere klusjes staan er handige tips en handleidingen in deze app.
Downloaden voor Android en iOS.

6 Klussen voor beginners
Deze app legt aan de hand van filmpjes uit hoe je klussen moet aanpakken en welk gereedschap je ervoor nodig hebt. Niet geheel toevallig blijkt dat je allemaal gereedschap van Skil nodig hebt. Maar ja, het is ook hun app.
Downloaden voor Android en iOS.

7 Buurman en Buurman
Klussen kan niet zonder Buurman en Buurman. Punt. Dus doe voordat je gaat beginnen deze puzzle.
Downloaden voor iOS.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).