7 opmerkelijke dingen die je met een oude iPad kunt doen

Arcade iPad
Dus, je hebt je oude iPad ingewisseld voor de nieuwe iPad Air. Maar wat te doen met je oude Apple-tablet? Je kan hem natuurlijk verkopen, maar er zijn veel leukere dingen mee te doen!

1. KegMate: bier tappen met je iPad
Er zijn inmiddels ontelbare bierapplicaties verkrijgbaar voor je smartphone of tablet. Maar geen één zorgt ervoor dat je ook werkelijk je koude biertje kan tappen. Ontwikkelaars van de bekende app Yelp hebben hun favoriete bezigheden gecombineerd: iPads, hacken en bier. Wat de iPad behalve tappen nog meer kan: aangeven welke bieren er op de tap zitten en hoe koud het bier moet zijn. Briljant.
[gv data=”BwVoir5HSo4″][/gv]

2. Antaray iTar: iPad Guitar
Deze weirdo was blijkbaar niet tevreden met de GarageBand-app van Apple en besloot de hardware van de iPad te gebruiken voor zijn eigen gitaar. Uiteraard met indrukwekkende video.
[gv data=”hfE5R5mPy4I”][/gv]

3. PadTip: draagbare iPad voor verkeersveiligheid
Ok, de iPad kan ook werkelijk nog nuttig ingezet worden. Naai de iPad op de achterkant van je jas, download de Sprocket-app en je hoeft nooit meer je hand uit te steken. In onderstaande how-to-video is te zien hoe ook jij een iPad op deze manier kan gebruiken.
[gv data=”W-X6yABcyfk”][/gv]

4. iPad Typewrite: retro typemachine als toetsenbord
Nog ergens een oude typemachine op je stoffige zolder staan? Die kan opeens van pas komen als toetsenbord voor je iPad. Je tablet kan dan mooi gebruikt worden als alternatief voor papier.
[gv data=”tu3g4ZBt3o0″][/gv]

5. Skateboard iPad
Tja, als je oude iPad niet perse heel hoeft te blijven is dit een goed alternatief. Gewoon een skateboard van maken. Zoals de makers van dit geweldige skateboard zelf al melden: het kan de garantie ongeldig maken en nerds ineen laten krimpen.
[gv data=”mZ8AcmN7ZXU”][/gv]

6. iPad + Velcro: match made in heaven
Velcro klittenband en een iPad lijken perfect samen te gaan. Gebruik je oude tablet als schilderij, navigatie op je motor of wat je maar wil. Makkelijk en zeer handig.
[gv data=”vTSDPKktbUk”][/gv]

7. iPad Arcade Machine
Wat plankjes, schroeven en retroknoppen en je kan met je iPad weer helemaal terug naar de jaren ’80. In onderstaande video worden instructies gegeven hoe ook jij van een oude iPad een arcade console kan maken.
[gv data=”bETg-HU6nsY”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *