7 datingapps die je moet testen

Auteur: , Geen reacties
Hee hoi, ken ik jou niet ergens van?

Nu de gebruikersgegevens van Ashley Madison op straat liggen ben je natuurlijk snel op zoek naar nieuwe apps om te internetdaten. Apparata heeft hier een rijtje tips voor je.

Dates regelen via een app, dat heb jij natuurlijk helemaal niet nodig. In de kroeg haal je de ene na de andere chick/dude op. Maar ja, je wilt alle nieuwe software proberen, omdat je nu eenmaal Apparatafan bent. Daarom hebben wij even een mooi rijtje met specifieke apps en sites die je kunt bekijken.

Wingman
Je bent nog geen lid van de mile high club, maar je bent wel veel op reis? Dan heb je deze app meteen nodig. Dankzij die app is het nooit meer eenzaam in het vliegtuig, want hij koppelt de aanwezige singles aan elkaar. Helaas is hij nog in de gesloten beta, maar de launch staat voor de zomer gepland, dus dat kan nooit lang meer duren.

Ohlala
Deze app bespraken we vorige week al uitgebreid. Nog even een recap: je hebt zin in een date en je hebt geld teveel: dan koop je gewoon een date, aka een escort. Ohlala.

SingldOut
Omdat je jezelf nog niet genoeg blootgeeft op internet heeft deze site nog een stapje verder bedacht: matches maken op basis van DNA-profilering. Klinkt natuurlijk helemaal niet eng. [Vul hier zelf een Godwin in].

DOWN
Als je gewoon onmiddellijk wilt batsen moet je zeker deze app eens proberen: vroeger was hij bekend als “Bang with Friends” en het motto is Wij slaan al het gelul van daten gewoon over (cutting through the bullshit of dating). Rechtstreeks down in je broekje.

3nder
Als je aan een partner tegelijk niet genoeg hebt, schakel je over op 3nder: inderdaad waar je met een koppeltje kan aanhaken, of natuurlijk met zijn twee├źn iemand erbij kan zoeken.

Happn
Een iets handigere versie van Tinder: op Happn kan je mensen liken met wie je de paden hebt gekruist. Dus je zou al oogcontact gehad kunnen hebben in de stad. Als je elkaar allebei liket heb je een crush, en liket die ander je maar steeds niet, dan stuur je een charm (een soort poke als op Facebook).

The Inner Circle
Deze is alleen op uitnodiging, en je moet er ook nog voor in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht voor wonnen. Maar als je aan al die eisen voldoet, dan heb je ook wat, want je kunt hier een heel uitgebreid profiel van jezelf aanmaken – en dus ook van de ander bekijken. En ook leuk, je kunt zien wie jouw profiel hebben gecheckt – en dus ook andersom. Pas dus op hoe vaak je bij die ene gaat koekeloeren.

Als je nog meer apps zoekt, klik dan door naar ons vorige overzicht van gratis datingapps.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).