7 nieuwe auto’s in grote Gran Turismo Sport update

Auteur: , 2 Reacties
7 nieuwe auto's in grote Gran Turismo Sport update

Later deze maand wacht Gran Turismo Sport weer een mooie update.

Polyphony Digital blijft Gran Turismo Sport voorzien van gratis updates. Later deze maand wacht de game een nieuwe toevoeging in de vorm van zeven auto’s. Eerder deze maand werd er al een teaser naar buiten gebracht met een nieuw circuit in beeld, wat ook zeker onderdeel zal worden van de update.

Kazunori Yamauchi, geestelijk vader van Gran Turismo en baas bij Polyphony Digital, verspreidde via sociale media een teaser van de nieuwe auto’s. Op fansites van Gran Turismo hebben gamers het plaatje goed bestudeerd. Het is in ieder geval helder dat de Mazda 787B en Ferrari 250 GTO onderdeel uitmaken van de groep. Over de andere auto’s is nog de nodige discussie. Sommige denken de Mercedes W07 van Lewis Hamilton in een silhouette te zien, anderen denk weer dat dit een fictieve Formule 1-auto van Gran Turismo zal zijn. Andere namen die vallen voor de auto’s zijn de Honda S660, Ford GT40 en Honda Beat.

De update staat gepland op 30 juli.2 reacties

Zo te zien:
Daihatsu Copen
Ford GT (2005)
Honda Beat
F1 auto
Honda S660
Mazda 787B
Ferrari 250 GTO
@720s: Ik gok op de Mercedes W08. Het silhouet heeft verdacht veel weg van een 2017 Formule 1-wagen, en met Lewis Hamilton als ambassadeur/driver coach zou de W08 dan een logische stap zijn.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).