8 Celebs die te hard hun best doen op Instagram

Auteur: , 1 Reactie
Yolanthe

Hartstikke leuk natuurlijk, zo’n Instagram-account. Maar als je net zo veel volgers wilt hebben als die andere voetbalvrouwen zul je je behoorlijk moeten uitsloven.

Tyra Banks

Tyra Banks

Geen idee wat hier gebeurt, maar het bevalt me niks. Snel door naar de volgende.

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen

Even lekker een blogpostje tikken, dat doen we hier bij Apparata natuurlijk zittend op een stapel Macbooks, met onze zelfstrikkende Nikes aan, een biertje in de ene en de biografie van Steve Jobs in de andere hand (typen doen we uitsluitend spraakgestuurd).

Fajah Lourens

Faja

Fajah Lourens, ook wel bekend onder het pseudoniem ’Mykillerbodymotivation’, doet gewoon effe een repost van die keer dat ze halfnaakt aan het stofzuigen was. Gewoon, omdat het kan. Echt een tof rolmodel voor vrouwen wereldwijd #motivation #inspiration.

Mrs. Sneijder-Cabau

Yolanthe

Poepsjiek hoor, een joggingbroek met je eige naam dr op! Ten minste, als die naam Sneijder-Cabau is, want Yolanthe is natuurlijk synoniem voor glamour – en daar werkt ze hard voor. Handig ook op het vliegveld van Istanbul. Stel je voor dat iemand je niet herkent zeg.

Sylvie Meis

Sylvie

Gewoon, even naar de televisiestudio wandelen met een gigantische roze ballon, heel nonchalant allemaal. Het tafereeltje werd vastgelegd door een toevallige voorbijganger, die zo vriendelijk was de foto naar Sylvie te mailen, zodat zij haar fans kon trakteren op een volstrekt random moment uit haar hectische leven.

Kylie Jenner

Kylie Jenner

Louis Vuiton is echt een geweldig stijlvol merk. Die paar simpele logootjes op een bruine achtergrond stralen toch in alle opzichten klasse uit. Zelfs als je ze op een bandana en een badpak zet.

Miley Cyrus

Miley Cyrus

Zwart-wit is een beetje het Louis Vuitton van de fotografie. Zelfs al gooi je het over Miley Cyrus heen: Kunst met een grote K.

Kim Kardashian

Kim K

Hier nog eens bewezen door de vrouw van Kanye, waarschijnlijk ’s werelds beste als het op aandacht trekken aankomt.1 reactie

Niet zo zuur: als het je niet bevalt moet je vooral niet op hun instagram-account kijken :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).