8-jarige pakt auto naar McDonald’s door YouTube-video

Auteur: , 9 Reacties
8-jarige pakt auto naar McDonalds door YouTube-video

De do-it-yourself filmpjes lopen uit de hand.

Via YouTube kun je allerlei nieuwe dingen leren. Koken, gitaar spelen, maar ook autorijden. Er staan verschillende tutorials op het internet en een achtjarige jongen heeft hier dankbaar gebruik van gemaakt. Een politieagent vertelde tegenover Fox 8 News hoe de jongen de auto had gepakt om naar de McDonald’s te rijden.

De 8-jarige heeft verklaard via YouTube geleerd hebben hoe je moet autorijden. Het voorval gebeurde afgelopen zondagavond in Columbiana County, Ohio. De jongen pakte de werkbus van zijn vader en zijn vierjarige zusje ging mee. Getuigen zagen het busje met de kinderen rijden en belden de politie. Volgens de agent heeft de jongen ongeveer 1,6 kilometer gereden, met de McDonald’s als bestemming. De twee arriveerden zonder brokken te maken bij de Mac.

In het restaurant zag een bekende van de familie de twee kinderen. Hij ontfermde zich over de twee totdat de politie arriveerde. Volgens ooggetuigenverklaringen zou de 8-jarige zich keurig aan de regels hebben gehouden. Tijdens de korte rit reed de jongen over een spoorwegovergang en stopte hij voor het rode licht bij meerdere kruispunten.9 reacties

Die komt er wel!
Mooi verhaal weer!
Kudo’s. Zat mensen met rijbewijs die niet kunnen rijden en hij doet t netjes na 1 filmpje bekeken te hebben
Dit is echt behoorlijk knap! Neemt niet weg dat het wel heel gevaarlijk blijft! Dus ik weet niet of ik dit nou een mooi verhaal vind, of redelijk zorgwekkend.
Hij heeft dus beter gereden dan sommigen mét een rijbewijs.
Over een paar jaar te zien aan de start van een NASCAR race
Zit de Verstappen familie ook in Amerika?
Zoon, ben jij dat?
Sappig verhaaltje zeg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).