Dit moet je zien op 28-12

Nanny Mcphee en the big bang
Wat moet je kijken? Elke dag worstelen we met deze vraag. Met onze kijktips voor woensdag 28 december helpen wij je een handje op weg.

1. Nanny McPhee en The Big Bang – SBS6
Zijn jullie nou gek geworden bij Apparata door een kinderfilm aan te bevelen? Ja, een beetje wel. Maar wat is er nu leuker om met de hele familie naar een programma te kijken. Het concept is beproefd: de nanny die wordt ingehuurd om een familie te runnen. Lastige kinderen, een vleugje toverkracht en uiteraard eind goed al goed.

2. Home Alone 4 – RTL8
Voor deze film geldt hetzelfde. Op de bank genieten van de capriolen van het wederom thuis gelaten kind. Helaas wel met andere acteurs.

3. Sour Grapes – NPO2
Hoe heeft de grootste wijnoplichter ooit jarenlang wijnhandelaren en verzamelaars kunnen misleiden door bekroonde kwaliteitswijnen te vervalsen en voor exorbitant hoge prijzen te verkopen? Een reconstructie.

4. Johan Falk- Netflix
John Falk wordt na een carrière bij Europol in Den Haag – gevraagd om terug te komen naar Zweden en lid te worden van de speciale unit ‘GSI’ (Gruppen för särskilda insatser), de sectie binnen de politie van Göteborg die gespecialiseerd is in infiltratie in de zwaarste criminele organisaties.

5. Under the Dome – Netflix
Dit huiverende drama is gebaseerd op Stephen King’s roman over een klein Amerikaans stadje dat plotseling is ingekapseld in een ondoordringbaar krachtveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *