Absurd: Google Pixel 2 bevat nóg meer grote fouten

Google Pixel 2 heeft het zwaar te voortduren
Het slechte nieuws rondom de Google Pixel 2 blijft maar binnenkomen…

Hoewel de initiële ontvangst van de Google Pixel 2 niet heel slecht was, lijken er dagelijks nieuwe problemen te worden ontdekt bij Google’s ‘koning van Android’. Wat kan er mogelijk nog mis zijn met het toestel?

Peeps en clicks
De meest recente problemen omtrent de Pixel 2 (en in mindere mate de Pixel 2 XL) lijken te maken te hebben met de speakers van het toestel. Op het Pixel User Community-forum klagen gebruikers over een vervelend piepend geluid (al dan niet tijdens het bellen) en constante klikgeluiden, zo ontdekte AndroidPolice.

De klikgeluiden zijn bij sommige gebruikers duidelijk te horen wanneer het scherm ontgrendeld is, maar er lijkt niks aan de hand te zijn wanneer het toestel vergrendeld is. Overigens blijven de ongelukkige Pixel 2-eigenaren het probleem ervaren wanneer het toestel opnieuw opgestart is, in vliegtuigmodus staat of een factory reset heeft ondergaan. Google tast nog in het duister over dit meest recente probleem.

Speakers
Ook lijkt er een probleem te zijn met de speakers aan de voorkant van de Pixel 2. 9to5 Google stelt dat de bovenste van de twee speakers aan de voorkant zo’n 10 decibel zachter kan dan de speaker aan de onderkant. Nu is het hoorbaar tijdens het kijken van een video, wat lichtelijk storend kan zijn, maar het zal je ervaring met de Pixel 2 niet zo vernachelen als veel van de andere problemen.

Toch is het opmerkelijk dat – toen journalisten (vroegtijdig) met het toestel mochten spelen – al een probleem werd opgemerkt. Het ging toen om vibraties van het scherm, die werden veroorzaakt door een te harde bovenspeaker. Met andere woorden, een prominent hardwareprobleem is door de mensen van Google met wat verre van ideale software opgepoetst.

Hoewel het laatstgenoemde probleem ongetwijfeld voor de meesten geen dealbreaker zal zijn, stapelen de fouten in de nieuwe Pixel 2 zich langzaam op. Hier lees je bijvoorbeeld over vreemde problemen met de display. Ook deed JerryRigEverything een marteltest met Google’s nieuwste toestel. Laten we zeggen dat er weinig van de Pixel 2 is overgebleven.

Nog geen reacties

  • @RRRobert: Precies, steeds worden ze gemaakt door kneuzen doorgaans en daardoor is het zelden voor gekomen dat ze een Probleemloze Nexus/Pixel hadden zonder hardware issues.
   Kijk de geschiedenis er maar op na.

   De ultieme Pixel zou gemaakt kunnen worden door Samsung maar die gaan dat niet doen.
   Dan heb je een killer phone !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *