Accessoiremaker wil ‘geheime’ poort Apple Watch gebruiken

Accessoiremakers ontwikkelen slim bandje
Veel accessoiremakers houden zich sinds de aankondiging van de Apple Watch bezig met het ontwikkelen van bandjes. Zo ook de mannen van Reserve Strap.

Je kunt de Apple Watch namelijk op twee manieren opladen: via de meegeleverde kabel of via een verborgen poort. Deze poort bevindt zich in de aansluiting voor een horlogeband en is eigenlijk niet bedoeld voor consumenten. De makers van de Reserve Strap willen daar verandering in brengen. Zij willen toch gebruik maken van de verborgen poort, zodat je het slimme horloge op kan laden via het bandje. Volgens de makers van de Reserve Strap laadt het horloge ook nog eens een stuk sneller op via deze poort.

De kans is groot dat andere bedrijven, die zich ook bezig houden met het ontwikkelen van Apple Watch-accessoires, deze methode ook gaan toepassen. Toch blijft het nog maar de vraag of Apple daartoe toestemming geeft en de accessoires niet onbruikbaar maakt met een software-update. Je kunt de Reserve Strap in ieder geval hier bestellen voor 250 dollar.

Nog geen reacties

  1. hah 250 euro voor een accu bandje? Je moet wel een enorme klap van de molen hebben gehad wil dat een logische aankoop zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *