Accu bijna leeg? Chat met lotgenoten in Die With Me

Auteur: , Geen reacties
Die With Me app

Een hilarische 'inhaker' op alle accuproblemen rondom smartphones.

Over het algemeen worden we niet zo heel warm van cijfertjes rondom ons accuverbruik. Wanneer echter de laatste procenten langzaam wegdruppelen, doen we er vaak alles aan om de levensduur van ons toestel te rekken. Zeker wanneer er geen oplader in de buurt is.

Het scheelt dat je zeker niet de enige bent in de wereld die het even zwaar heeft met zijn of haar stervende accu. Speciaal voor al deze mensen is er Die With Me, een chat applicatie waarmee je met mensen kunt praten die ook een smartphone met minder dan 5 procent accupercentage hebben.

Motherboard ging in gesprek met de ontwikkelaars Dries Depoorter en David Suprenant. De twee Belgische makers wilden een positieve draai geven aan een laag accupercentage. Met succes zeggen ze zelf, want er vinden veel mooie gesprekken plaats tussen alle slachtoffers.

De applicatie is al sinds 2016 in ontwikkeling, maar maakt nu eindelijk zijn entree in zowel de App Store en Google Play. Expres of niet, maar de timing is vrij humoristisch na het hele fiasco rondom Apple’s accugate. Een voorbeeld van hoe de app werkt, vind je hieronder.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).