Acer teast laptop met scharnier-vernieuwing

Acer teast laptop met scharnier-vernieuwing
Computerfabrikanten bedenken de ene na de andere laptopconstructie. Van hybrides (nee, niet die) tot aanraakschermen. Acer zoekt het in nieuwe scharniermogelijkheden.

Acer zal de nieuwe ultrabook binnenkort presenteren, maar om alvast de nodige buzz te creëren werd de samenwerking met de nieuwe Star Trek-film Into Darkness aangegrepen om het apparaat alvast te tonen. Al is het maar een stukje.

We zien een laptop, pardon, ultrabook met een breed scharnier dat aan de kant van het scherm kantelbaar is. Hiermee kan het scherm eventueel in een tablet worden getransformeerd. Een functionaliteit die ook voor de hand ligt is dat het scherm in hoogte verstelbaar is. Als iemand vaak vanaf laptops werkt zeg ik: dit zou een uitkomst zijn voor mijn nekwervels.

Enfin, de crew van Star Trek Enterprise met beelden van een nieuwe laptop. Zo rollen filmtrailers tegenwoordig.

[gv data=”3AW6YGpX8qQ”][/gv]

[lg_folder folder=”Acer/Ultrabook_Star_Trek_teaser/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. -edit: check!-
    Dat klinkt goed! Ook buiten handig omdat je je scherm beter kan kantelen om weerkaatsing te vermijden. Ziet er ook wel goed uit zo op ’t eerste gezicht. Ben alleen niet zo weg van Acer.

  2. Als dit net zo goed in elkaar zit als hun ultrabooks dan moeten we er met een grote boog omheen lopen, wat een rommel is dat zeg. Ieder Acer ultrabook model dat ik in de winkel (werk) uitgestald had staan had problemen, en ieder probleem kwam door een slecht doordachte design feature zoals automatischopenende ventilatie en USB poorten, of de scharnieren van hun dunste ultrabook die na een paar dagen in de winkel staan ontwricht waren.
    Nee ik ken een hoop merken die degelijker spul maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *