Achterkant opvolger HTC One lijkt een gatenkaas

HTC M8 gelekt
Wat een boel gaten zeg aan de achterkant van de opvolger van de populaire HTC One. Maar waar dienen ze allemaal voor? Spotten we hier nou echt de eerste telefoon met twee camera’s aan de achterkant?

De opvolger van de HTC One, die momenteel bekend staat onder de codenaam M8, zou volgens de geruchten twee camera’s aan de achterkant krijgt. Deze gelekte foto lijkt dat te bevestigen. Naast de dubbele LED flitser zien we inderdaad twee zwarte ronde zaken die door zouden kunnen gaan voor camera’s. Het is echter ook nog een optie dat een van die ‘camera’s’ een vingerafdrukscanner is of een sensor voor het een of ander.

Welke naam de nieuwe HTC One gaat krijgen is nog niet bekend, maar twee namen die de ronde doen zijn HTC One+ en HTC One Two. Mij lijkt HTC One+ de meest logische naam, ook omdat er in het verleden al een HTC One X+ was.

Als we goed kijken naar het design van de HTC M8 dan lijkt het erop dat het allemaal net iets ronder is. En heel ’toevallig’ liet HTC onlangs via Twitter het volgende weten: When it comes to design, our brains prefer to look at curved lines over straight ones.

Wanneer de HTC M8 volgende maand, naar verwachting, wordt onthuld dan kunnen we een telefoon verwachten die een iets groter scherm heeft (4.9-inch). Dat is voor namelijk nodig omdat de knopen verhuizen van onder het scherm naar in het scherm.

Verder lijkt het erop dat de achterkant verwijderbaar zal zijn en wordt er een werkgeheugen van 2GB verwacht in combinatie met 16GB opslagcapaciteit. Op onderstaande foto is de achterkant van HTC M8 goed te vergelijken met die van de huidige HTC One. (via: @HTCFamily_RU)

HTC M8 vs HTC One

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *