Acteurs Sex Education 2 reageren op script en meer Netflix [trailers]

veelbelovende-netflix-trailers
Ook de trailers van andere Netflix-projecten zijn veelbelovend.

Nu er steeds meer streamingdiensten aankomen lijkt Netflix de releasemachine steeds harder te zetten. Zo deelde Netflix een aantal veelbelovende trailers.

Sex Education 2
Na het sterke eerste seizoen was al snel duidelijk dat de serie Sex Education een tweede seizoen zou krijgen. De acteurs ontvingen inmiddels de scripts. Netflix deelde hun eerste reactie.
[gv data=”0BTdU1qq2XI”][/gv]

Het belooft dus weer een feestje te worden. Hoe lang we moeten wachten is nog niet duidelijk, want de releasedatum is nog niet bekend.

Dark seizoen 2
Het eerste seizoen van de serie Dark was ook een succes. De Duits gesproken serie met Engels aandoende naam komt daarom terug. Vanaf 2 juni werkt men weer naar de apocalyps. Dat deze tocht niet zonder spanning is bewijst de trailer.
[gv data=”cnSFEuIcoO4″][/gv]

Murder Mystery
Als een moordspel opeens werkelijk wordt is het verdachte koppel, gespeeld door Jennifer Aniston en Adam Sandler, zich er maar al te snel van bewust dat moord geen spelletje is. Wij schreven al eerder uitgebreid over deze topper die je vanaf 14 juni kunt bekijken. Van de trailer kun je nu al genieten.
[gv data=”7eX1yQ1L1_E”][/gv]

Good Sam
Zo nu en dan lees je wel eens over een weldoener die in een obscuur dorp ver weg her en der wat geld achterlaat. Wanneer je een obscuur dorp vervangt door New York en ‘wat geld’ door pakken cash van $ 100.000,- weet je zeker dat je de pers achter je aankrijgt. De ambitieuze tv-verslaggeefster Kate Bradley (gespeeld door Tiya Sircar) gaat erachteraan. Dit feel-good familiedrama voor het hele gezin laat zien hoe haar zoektocht naar het verhaal achter het nieuws haar privéleven voor altijd veranderd. Wie is toch die barmhartige Samaritaan?
[gv data=”lFZnNJEUx38″][/gv]

The Society
Deze Netflix-topper is al vanaf 10 mei te zien. Ben je benieuwd naar alle nieuwe producties die je deze maand op Netflix kunt bekijken? Wij zetten ze bij elkaar in een handig overzicht.

[gv data=”ubRTdKtk7CE”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *