Adidas Kawasaki sneaker hebben we niet eerder gezien

Adidas Kawasaki sneaker hebben we niet eerder gezien

Adidas Kawasaki sneaker hebben we niet eerder gezien

Een bijzondere samenwerking tussen Adidas en Kawasaki. Een sneaker met motorinvloeden? Jazeker.

Ik zou gewoon je veilige motorlaarzen dragen als je op de motorfiets stapt. Maar voor een avondje uit of een terrasje zijn de nieuwe sneakers van Kawasaki en Adidas uitermate goed geschikt. Het uiterlijk van de twee schoenen zijn geïnspireerd op de ZX8000 en ZX 5K BOOST van Kawasaki. Twee iconische modellen van het motormerk.

Wat je misschien niet wist is dat de liefde tussen Adidas en Kawasaki al tientallen jaren teruggaat. Het was het jaar 1984 toen Adidas de ZX500 sneaker lanceerde. DE schoen haalde zijn inspiratie uit de ZX-serie van Kawasaki.

Adidas Kawasaki sneaker hebben we niet eerder gezien

De nieuwe ZX8000 sneaker bevat typische kenmerken van Kawasaki. Deze schoen bestaat uit wit kangaroo leder in combinatie met Kawasaki groen lederen elementen. Ook blauwe accenten en een Kawasaki Ninja verwijzing zijn terug te vinden op de schoen.

De ZX 5K BOOST heeft de kleur zwart als basis. Maar ook hier komen de groene accenten weer terug. Net als het Ninja-logo. De samenwerking tussen Adidas en Kawasaki is een hommage aan de Japanse motorfiets cultuur.

Deze schoenen zullen bij geselecteerde Adidas winkels verkrijgbaar zijn. De Amerikaanse prijs ligt op 160 dollar voor een paar ZX 5K BOOST en 120 dollar voor de ZX 8000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *