Adidas Ultra Boost collectie is klaar voor Game of Thrones

Adidas-ultra-boost-game-of-thrones
Zes ontwerpen zorgen ervoor dat het laatste seizoen op rolletjes loopt.

De echte die-hard fans weten natuurlijk al lang dat Game of Thrones uit 6 groepen bestaat. Adidas kondigde al eerder aan om de handen ineen te slaan met de makers van de HBO-hitserie en nu is het zover. 6 karakteristieke ontwerpen uit de Ultra Boost lijn moeten het laatste seizoen van Game of Thrones nog meer handen, maar vooral voeten geven.

Voor iedere groep is een eigen kleurencombinatie gekozen die uiteraard aansluit bij de combinatie van de kleuren van die groep. Daarnaast heeft de schoen van iedere groep een apart ontworpen binnenzool. Ook is iedere schoen voorzien van een apart label aan de achterkant van de schoen. Om jou helemaal bij hun clan te halen heeft iedere groep een speciale kreet of spreuk aan de binnenzijde van de lip gezet. Zo voel je jezelf helemaal thuis. Uiteraard hebben we alle ontwerpen voor je in 1 overzicht.

Adidas-ultra-boost-game-of-thrones-overzicht

Op de bovenste rij zie je de ontwerpen voor de “House Targaryen” (links) en de “Targaryen Dragons” (rechts). In het midden voelen de liefhebbers van “Night’s Watch” (links) en “White Walker” (rechts) zich vast thuis en de onderste rij is bezet voor “House Stark” (links) en “House Lannister” (rechts).

Wanneer de sneakers te koop zijn en hoeveel ze moeten gaan kosten is niet nog niet bekend. Gezien de release van het laatste seizoen (op 14 april) gaan we ervan uit dat we niet te lang hoeven te wachten. Als de spanning je toch te veel wordt kun je hier alvast wat beelden van het komende seizoen zien.

Foto’s: coolmaterial.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *