Age of Empires 4 is een feit, meer info over andere delen

AOE
Microsoft verwent de fans van Age of Empires!

Wat een feestje, gisteren op Gamescom. Microsoft heeft namelijk een gloednieuw deel aangekondigd. Age of Empires IV komt eraan, maar veel info over de game is nog niet bekend. Sterker nog, er is vrijwel niets over de game bekendgemaakt. Er is wel een trailer vrijgegeven. Wanneer we het nieuwe deel mogen verwachten is helaas onbekend.

Dit was echter niet het enige nieuwtje dat Microsoft had. Zo heeft de remaster van AOE 1, genaamd Age of Empires: Definitive Edition een releasedatum gekregen. Vanaf 19 oktober kun je het eerste deel in volle 4k-glorie spelen. De game komt exclusief voor Windows 10 uit. Online multiplayer gaat middels Xbox Live. Dit jaar is het 20 jaar geleden dat het eerste deel door Microsoft werd uitgebracht.

Age of Empires: Definitive Edition geeft het gevoel van het eerste deel, maar is op een aantal punten flink verbeterd. Zo zijn de graphics opgepoetst naar 4k-kwaliteit, zijn er nieuwe zoomfuncties en kent het spel meer mogelijkheden.

Als laatste kondigde Microsoft aan dat ook Age of Empires 2 en Age of Empires 3 opnieuw zullen worden uitgegeven. Net als AOE 1 krijgen de games een 4k-behandeling. Wanneer deze titels worden uitgebracht is niet bekend.

[gv data=”Q3rDhoWcVgQ”][/gv]
[gv data=”RYwZ6GZXWhA”][/gv]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *