Ai, Cyberpunk 2077 is wéér uitgesteld

Ai, Cyberpunk 2077 is wéér uitgesteld

Op het laatste moment is toch bekendgemaakt dat Cyberpunk 2077 weer vertraging heeft opgelopen en dus is de game uitgesteld.

Een harde klap in het gezicht van de fans. Cyberpunk 2077 zou eigenlijk op 19 november 2020 moeten verschijnen. Dat is minder dan een maand van ons verwijderd. Vandaag is bekendgemaakt dat ontwikkelaar CD Projekt Red die datum niet gaat halen. En dus is Cyberpunk 2077 wederom uitgesteld.

De game zelf is klaar, maar het bedrijf werkt nog aan een patch die op de eerste dag live moet gaan. Anders krijg je een game vol bugs en glitches. Daar maak je niemand blij mee. De patch krijgen de ontwikkelaars niet op tijd af. Daardoor zit er niets anders op dan het spel weer uit te stellen.

In een statement zeggen de makers dat er grote uitdagingen liggen om het spel tegelijk uit te brengen op de huidige generatie consoles, de volgende generatie consoles én de PC. Er moeten negen verschillende versies van de game worden getest en dat kost heel erg veel tijd.

Om gamers te garanderen dat elke versie van de game zo goed als vlekkeloos werkt hebben de makers besloten dat Cyberpunk 2077 uitgesteld dient te worden. De vertraging is een goede 3 weken. De nieuwe releasedatum is vastgelegd op 10 december 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *