Air Display maakt van je iPad een tweede scherm voor je Mac

Heel handig als je een scherm tekort komt
Heel handig als je een scherm tekort komt…

De Air Display app is een perfecte combinatie voor de iPad en macOS, als je een tweede scherm nodig hebt. Ondanks dat de app al meer dan 11 maanden niet meer is geupdate, blijft het een goede optie.

Je kunt ervoor kiezen om je iPad aan te sluiten op je Mac, maar dat hoeft niet. Een WiFi connectie is al genoeg om te kunnen syncen.

Als je de twee apparaten eenmaal hebt aangesloten, kun je er van alles mee doe. Wil je tekenen met behulp van Photoshop op je iPad? Je hoeft alleen maar Photoshop naar je iPad te slepen en je kunt beginnen.

Helaas gaat het slepen af en toe nog een beetje met horten en stoten, maar je kunt niet alles hebben. Soms is het gesleepte scherm pas zichtbaar op de iPad als je gestopt bent met slepen. En je moet ook niet te snel slepen, want dat gaat ook niet goed.

Toch is het wel begrijpelijk dat het niet altijd soepel verloopt, aangezien er veel data wordt doorgegeven tussen de iPad en de Mac.

Air Display 3.0.3 werkt op iOS 7 en hoger en kost €9,99 in de App store. Naast de app moet je ook de gratis versie gebruiken op je Mac, anders heb je er nog niets aan. De app voor je Mac is beschikbaar op de website van de ontwikkelaar Avatron. Via AppleInsider.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *