Airpnp: op een 2.0-manier je toilet verhuren

Auteur: , Geen reacties
Airpnp: op een 2.0-manier je toilet verhuren

Er is eindelijk een manier om je troon open te stellen aan het grote publiek, terwijl je er zelf nog een zakcentje aan overhoudt.

Mocht je het geen bezwaar vinden om je wc met andere te delen, en denk je dat jouw accommodaties op een plek liggen waar veel behoefte is aan extra wc-aanbod, hou dan Airpnp in de gaten. Dit initiatief werd vandaag gelanceerd tijdens Mardi Gras in New Orleans. Het principe is een lollige variatie op Airbnb, waar je huizen en kamers kunt verhuren. Met Airpnp gooi je echter alleen je toilet in de verhuur.

Gebruikers kunnen in een app zien waar de dichtstbijzijnde Airpnp-plee zich bevindt. Ook kun je pleeratings checken, zie je meteen wat een bezoekje kost – van gratis tot 10 dollar – en krijg je na afloop de mogelijkheid om een rating achter te laten. Briljant concept? Wellicht tijdens festivals.

Onderstaande aanbieder promoot zijn toilet met gratis bier. Zo blijven ze komen, ja.

De duurste huurplee die we vonden staat in dit hotel te New Orleans, dat wordt aangeprezen met de claim dat Tom Cruise, Nicholas Cage, Frank Sinatra en Walt Disney er op de pot hebben gezeten.Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).