AirPods Pro-bezitters klagen over slechte geluidskwaliteit

Auteur: , 5 Reacties

Wat is er aan de hand?


Heb jij AirPods Pro en ervaar je sinds een recente update verminderde kwaliteit met betrekking tot de noise canceling? Je bent niet de enige. Er is inmiddels een regen aan klachten ontstaan vanuit AirPods Pro-gebruikers die problemen ervaren.

Na firmware update 2C54 zou de noise cancelation minder goed omgevingsgeluid kunnen filteren. Er gaan ook klachten de ronde dat deze issues al eerder zijn ontstaan bij firmware versie 2B588. Deze update werd in november 2019 uitgerold.

Vanuit Apple is er nog geen reactie op het mogelijke probleem. Mocht het Amerikaanse techbedrijf erkennen dat er inderdaad issues spelen, dan kunnen AirPods Pro een nieuwe update verwachten.

AirPods Pro-gebruikers die problemen ervaren zitten voorlopig met de gebakken peren. Totdat Apple met een oplossing komt is er geen tijdelijke fix voor het euvel.

Volgens The Verge is Apple niet het eerste techbedrijf dat dit probleem overkomt. Ook hoofdtelefoons met noise canceling van Sony en Bose zouden vergelijkbare problemen hebben gehad.5 reacties

Eeeh GELUIDS kwaliteit is er juist nog beter op geworden ( bijvoorbeeld bas ).

Je titel zou moeten refereren naar noice canceling … die is er namelijk een fractie op achteruit gegaan ( en gues what …. “ particularly affecting the bass-range “ )

Maar goed “klagen over geluidskwaliteit” zak meer clicks opleveren …
@dgh74: überhaupt over geluidskwaliteit hebben terwijl je het over oortelefoontjes hebt is mij al een raadsel
@dgh74: Noise cancelling op in ear headphones die dat van nature al doen is sowieso onzinnig en maakt ze onnodig duur.
@rj66: misschien zou je die noice canceling eens even moeten proberen voor je blaat. aan of uit is wel degelijke een enorm verschil
@dgh74: meer bas is niet per definitie beter. Maar ja dat is jammer genoeg de trend

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).