AirPods vlogen over de toonbank dit weekend

Auteur: , Geen reacties
AirPods vlogen over de toonbank dit weekend

De oortjes van Apple zijn gewild.

Het kan je niet ontgaan zijn dat het afgelopen weekend Black Friday was. De nasleep van dit weekend is vandaag nog te voelen voor fans van elektronica met Cyber Monday. Een zeer geschikt weekend om met korting je aankoop te doen waar je mogelijk al een tijdje over na aan het denken was.

Dat lijkt in elk geval op te gaan voor mensen die AirPods overwogen. Volgens Wedbush-analist Dan Ives waren de AirPods niet aan te slepen dit wekend. De analist stelt dat Apple zo’n drie miljoen van die dingen verkocht zou hebben. Exacte cijfers weten we niet, want die geeft Apple niet tussentijds prijs. Sowieso is het techbedrijf uit Cupertino erg voorzichtig met het meedelen van dit soort details.

De AirPods zijn pas in het nieuw gestoken met de komst van de AirPods Pro. De uitspraak van de analist is dan ook niet zo vreemd. De AirPods zijn niet goedkoop en Black Friday is een uitgelezen kans om ze met korting te kopen. En dat hebben dan ook veel, heel veel mensen gedaan. (Via 9to5Mac)Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).