Alcatel komt met deze prettige verschijning

De Alcatel Shine is een leuke budgettopper
Goedkoop duurkoop? Nou niet bij deze telefoon van Alcatel.

Een vingerafdrukscanner, ijzersterk glas van Dragontrail, een selfiecamera met flits en dat alles in een fraai design. Dat is de Alcatel Shine Lite. En dan denk je dat kost zo weer honderden euro’s.

Nou nee, dus, de Alcatel Shine koop je al voor 199 euro. En dat is de adviesprijs. En dat vinden wij dus uiterst redelijk. Verwacht geen topprestaties. Alcatel heeft de smartphone voorzien van een IPS LCD-scherm van 5-inch. Het werkgeheugen van de smartphone bedraagt 2GB, de interne opslagcapaciteit 16GB. De interne opslag kan je eenvoudig uitbreiden tot 128GB via een microSD-kaart.

Het toestel heeft een Mediatek MT6737 quad-core processor die werkt op een snelheid van 1.3Ghz. Zoals gezegd, de Alcatel Shine is een prettige verschijning. Zowel de voor als achterkant zijn van glas gemaakt. De zijkanten zijn van aluminium.

Aardig detail: De selfiecamera zorgt er daarnaast voor dat je automatisch een foto kunt maken door met je vingers een V-teken te maken. Wist je trouwens dat Alcatel een dochter is van Nokia. Nokia komt ook binnenkort weer met budgettelefoons. Eigenlijk kunnen we niet zonder deze Finnen.<

Alcatel heeft trouwens grootste plannen.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *