Aldi verkoopt 10-inch Medion tablet voor €189

Aldi verkoopt 10-inch Medion tablet voor €189
Naast spotgoedkope telefoontjes legt de Aldi ook geregeld een tablet in de schappen. Vanaf volgende hebben ze er opnieuw een in de aanbieding. Maar is het ook wat?

De nieuwste tablet van huismerk Medion heeft een 10,1-inch display, waarmee hij een fractie groter is dan de iPad (9,7-inch). Het betreft een IPS-display met een resolutie van 1920 bij 1200 pixels. De forse tablet draait op de nieuwste versie van Android (4.4) en laat het rekenwerk verrichten door een ARM Cortex Quad-Core processor op een kloksnelheid van 1,6 GHz. Genoeg om te kunnen werken zonde lag. Het werkgeheugen bedraagt 2 GB.

Medion levert de MD98811 tablt met 16 GB opslaggeheugen. Na installatie is daar nog 12 GB van over, maar via een micro SD-kaart is dit uit te breiden naar maximaal 128 GB.

Aldi verkoopt 10-inch Medion tablet voor €189

De tablet heeft een camera aan de voorzijde (2mp) en aan de achterzijde (5mp). Verder beschikt de 8,5 mm dikke MD98811 (went de naam al?) over Wifi b/g/n, GPS, een bewegingssensor en een mini HDMI-uitgang. Aldi legt ‘m vanaf 1 oktober in de schappen voor de prijs van €189, inclusief drie jaar garantie.

3 reacties

  1. Jullie stellen een vraag, maar beantwoorden hem niet: is het wat?
    Als ik zo de specs zie denk ik ja, maar ook ervaringen bekeken van gebruikers?
    Anders zou ik haast denken dat het een reclame artikel is… ;P

  2. Hebben jullie een contract met Aldi ofzo? Niet dat het mij erg stoort maar het valt wel op dat er altijd wanneer de Aldi iets in de aanbieding heeft in de richting van een telefoon/tablet dat het hier te vinden is. Ook terwijl het niet altijd echt geweldige aanbiedingen of producten zijn. Misschien net zoals de opmerking hierboven wat meer achtergrondinfo geven en reviews o.i.d. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *