Alienware brengt meest bizarre computer ooit op de markt

Auteur: , 3 Reacties

Alienware, een van de grootste namen op game-pc-gebied, heeft de Area-51 een bizarre restyling gegeven.

U vond de Mac Pro er bizar uitzien met zijn prullenbakuiterlijk? Alienware meent dat het nog best iets vreemder kan, en presenteert een desktop die zich verhoudt tussen een driehoek en een hexagonale vorm. Een vorm die een optimale luchtstroom moet garanderen, ook als je hem tegen een muur aanzet, aangezien vitale onderdelen niet afgesloten kunnen worden van koelingslucht.

In de binnenkant van de nieuwe Area-51 desktop vinden we louter hardware die fanatieke gamers warme gevoelens bezorgen. Denk aan ruimte voor drie volledige grafische kaarten om drie 4K-schermen aan te sturen, de nieuwste Core i7-processor van Intel met zes of acht kernen (te overklokken én vloeistofgekoeld) en 32 GB aan DDR4 werkgeheugen. Dit alles wordt van stroom voorzien door een 1,5kW voeding. Oh, en bevallen de kleuren van de LED’jes op de behuizing niet? Via het nieuwe Command Center 4.0 kun je – naast het overklokken van de CPU – zelf de kleurencombinaties instellen. Voor die ultieme nerdgasm.

Alienware heeft nog niet bekend gemaakt wat de nieuwe Area-51 met gaan kosten, maar reken op een flinke duit. Vanaf oktober worden de eerste exemplaren uitgeleverd in de VS. Het is nog niet bekend wanneer de Dell-dochter dit stukje hardware hier op de markt brengt.3 reacties

Daar wil ik wel eens world of tanks op spelen.
@luxaeterna: Leuke game speel het zelf ook :):)
Alienware doet zijn naam eer aan. Wat een gave case!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).