Alle eigen Albert Heijn winkels krijgen gratis WiFi

Albert Heijn gratis WiFi
Goed nieuws voor mensen die regelmatig boodschappen doen in een Appie met slecht bereik, want vanaf volgend jaar krijgen alle eigen winkels van Albert Heijn de beschikking over gratis WiFi. Weer een #firstworldproblem minder.

Begin 2012 deed Albert Heijn al een proef met WiFi in twaalf winkels en blijkbaar is dat goed bevallen. Samen met KPN wordt daarom begonnen met het installeren van WiFi in alle eigen winkels van AH. Albert Heijn heeft namelijk twee soorten winkels: eigen winkels en franchisewinkels. Van de ruim 850 AH’s zijn er 227 franchises en die moeten het aanleggen van WiFi zelf regelen, maar volgens Albert Heijn hebben zo’n 100 tot 150 franchisers al een eigen netwerk aangelegd.

Je kan straks per dag drie uur gebruik maken van gratis WiFi en dat is waarschijnlijk voor 99,99% van de klanten meer dan genoeg. Albert Heijn benadrukt nog dat ze dit vooral zien als een extra service voor klanten en dat het niet gebruikt gaat worden voor bijvoorbeeld routing-onderzoek. (via: retailnews.nl)

5 reacties

  1. Kunnen de zigeuners met hun dakloze krantjes ook lekker appen voor de deur. Als het om boodschappen doen gaat ben ik altijd zo snel mogelijk in en er weer uit. Ga geen recepten streamen ofzo 🙂

  2. Eindelijk nooit meer verkeerde kwark! Altijd wanneer ik achterin mijn AH bij de zuivelkoeling aan het twijfelen ben welke magere kwark ik ook alweer moest meenemen, kan ik nu even een appje sturen naar de vrouw. Daar had ik namelijk tot nu toe nooit bereik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *