Alle iPhones op een rijtje inclusief de iPhone 6

Alle iPhones op een rijtje inclusief de iPhone 6
We hebben al aardig wat mock-ups van de iPhone 6 voorbij zien komen. Degene op de foto’s zou wel eens het meest betrouwbare model kunnen zijn.

Op de foto’s zien we ook het vergelijk tussen de oudere modellen. De foto’s zijn gemaakt door Sonny Dickson die een mockup model van de iPhone 6 in handen kreeg. In het vergelijk zien we duidelijk dat er weer een trend is naar grotere toestellen. Dit zien we natuurlijk niet alleen bij Apple, maar ook Samsung en HTC doen mee.

Wat mij het meest opvalt is dat de nieuwe iPhone 6 veel dunner is dan zijn voorgangers. Volgens de geruchtenmolen zal er een 4,7″ en 5,5″ versie komen. De mock-up in de foto’s is de 4,7″ versie. Deze zal gebruik gaan maken van een A8 processor en een Touch ID-vingerafdrukscanner krijgen. Andere geruchten spreken over een betere camera, maar hoeveel megapixel deze krijgt is niet bekend.

[lg_folder folder=”Apple/iPhone_6_Mockup/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

  1. Hopelijk is dit niet de iPhone 6…

    Het design met de scherpe randen vond ik stukken beter dan dit. En groter? Ik blijf erbij dat het formaat van de iPhone 4 ideaal is.

    • @reistje: De tijd dat apple de markt dicteerde is voorbij vrees ik. De consument wil grote telefoons ( zie alle andere grote spelers), dus als apple een deel van die koek wil moeten ze volgen. Ze gaan er wel hun eigen draai aan geven, maar het blijft volgen. ( en met hun eigen draai bedoel ik de prijs)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *