Alles over Call of Duty: Vanguard! [trailer]

Alles over Call of Duty: Vanguard! [trailer]

Alles over Call of Duty: Vanguard! [trailer]

Vanavond is Call of Duty: Vanguard officieel aangekondigd. De eerste details van de nieuwe game zijn bekendgemaakt in Warzone!

Met de Battle of Verdansk heeft Call of Duty binnen Warzone een nieuwe omgeving gelanceerd. Vanaf vandaag en voor de rest van het weekend is Warzone in deze setting te spelen. Het is een voorproefje op Call of Duty: Vanguard. De nieuwste Call of Duty die later dit jaar verschijnt.

Warzone event

In de speciale gamemodus moet je het opnemen tegen een zwaar beveiligde trein die zijn weg maakt naar Verdansk. Teamwork is een vereiste, net als heel veel RPG-schoten en TNT’s. Alles op alles is nodig om de trein tot ontploffen te krijgen. Een behoorlijke maar leuke chaos. Deelnemers aan het event krijgen na afloop goodies als beloning. Hieronder zie je wat dit de beloning is.

https://twitter.com/HeyImAlaix/status/1428021682548137984

Call of Duty: Vanguard

Dan Vanguard zelf. We zetten de belangrijkste informatie over de nieuwste Call of Duty simpelweg voor je op een rijtje.

  • Campaign en Multiplayer
  • 20 multiplayer maps beschikbaar met lancering
  • Zombies co-op
  • Volledige integratie met Warzone, inclusief een nieuwe map later dit jaar
  • Release op 5 november
Call of Duty: Vanguard
Call of Duty: Vanguard

Vanguard speelt zich zoals verwacht af gedurende de Tweede Wereldoorlog. De game neemt je naar West- en Oost-Europa, maar ook naar Afrika en naar het gebied rondom de Grote Oceaan.

Sledgehammer Games is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de game. Call of Duty: Vanguard verschijnt 5 november op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

[bbmediaclip clipID=”4377788″ playout=”apparata_yt”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *