Alles over de nieuwe Oppo F9 met mini-notch

Alles over de nieuwe Oppo F9 met mini-notch
Na een reeks teasers is de onthulling eindelijk zover.

Het uiterlijk was door de teasercampagne van Oppo zelf al geen geheim meer. De Chinese telefoonmaker heeft de F9 nu officieel uit de doeken gedaan, waardoor alle specificaties bekend zijn geworden.

De nieuwe Oppo F9 heeft een 1080p LCD-scherm met een ratio van 19.5:9. Krachtpatser voor deze smartphone is een Mediatek Helio P60 processor met acht kernen. De juice is afkomstig van een batterij met een capaciteit van 3.500mAh. De accu wordt opgeladen middels MicroUSB en met VOOC van Oppo beschikt de F9 tevens over snelladen. De F9 heeft 6GB RAM geheugen en biedt 64GB aan opslag. Tevens is de nieuwe F9 de eerste smartphone ter wereld met het nieuwe Gorilla Glass 6.

Achter zit een 16-megapixel f/1.9 camera, met een twee megapixel sensor. Selfies maken kan met de 25 megapixel camera frontcam. Het geheugen is uit te breiden met een microSD-kaartje en de Oppo F9 beschikt over een 3.5mm-ingang voor een jack kabel. Qua veiligheid heeft de F9 een vingerafdrukscanner op de achterkant. Gezichtsherkenning heeft de F9 niet, wat de dunne notch verklaart omdat er nu eenmaal minder sensoren zitten.

Oppo lanceert de nieuwe F9 in India, Zuid-Oost Azië, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Een prijs is op dit moment nog niet bekend.

2 reacties

  1. Wat is het nut van een notch, als je als fabrikant zijnde als doel hebt deze steeds kleiner te willen maken?

    Schrap dan die front facing camera ook zou ik zeggen. Dan maar geen selfies, video bellen en face unlock… Dit ziet er niet uit namelijk, zonde!

    • @ffw88: Geloof je het zelf ? Geen frontfacing camera ….. Hoeveel denk je nou echt dat je er verkoopt.
      Er zijn al andere oplossingen en het merendeel zal een kleine bezel of notch op de koop toe nemen voor de voordelen van sensoren en speakers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *