Alles voor de views: YouTuber springt van Tower Bridge

Alles voor de views: YouTuber springt van Tower Bridge
En dat gaat gruwelijk mis.

In het speelveld van YouTube is de concurrentie moordend. Vloggers en zelfbenoemde YouTube-sterren gaan daarom steeds verder met hun pranks en stunts. Zo ook Carnage uit Londen. Hij nam de uitdaging aan om van de Tower Bridge af te springen. Dat is sowieso al een achterlijk idee, maar met de buiklanding die hij maakt wordt het al snel levensgevaarlijk.

Hij kon de sterke stroming in de Theems niet aan en moest door een reddingsboot uit het water worden gevist, waarna hij behandeld werd voor uitputtingsverschijnselen. Carnage heeft al aangegeven dat het zijn ‘stupidest idea ever’ was. Iets waar de Royal National Lifeboat Institution zich bij aansluit. De YouTuber zegt dat hij alle reclame-inkomsten van de video aan de reddingsbrigade zal schenken.

[gv data=”zkWWtDxLNZc”][/gv]

4 reacties

  1. Zelfde wat jullie doen toch? Alles voor de views. Net als alle andere media overigens. Ik wordt gek van al die clickbait titels overal als ‘klik hier voor het filmpje’, of ‘Je gelooft nooit wat er toen gebeurde’, of ’10 redenen waarom…’
    Vooral Powned is hier erg irritant in op Facebook, voor mij een reden geweest om ze te unliken.

  2. Hoorde vandaag van mijn vriendin dat er genoeg dwazen zijn die dingen van youtube gaan immiteren. Toen de Social Media nog niet bestond bleef dit retarded gedrag tenminste nog zo veel mogelijk buiten het oog van de massa.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *