Als Samsung verliest van Apple betaalt Google mee

Auteur: , 1 Reactie
Als Samsung verliest van Apple  betaalt Google mee

In nieuw verschenen documenten tijdens de rechtszaak tussen Samsung en Apple zit een mailwisseling. In deze mailwisseling tussen Samsung en Google zou blijken dat Google een eventuele boete zal meebetalen.

In de mailwisseling wordt gesproken over het betalen van de gemaakte kosten in de rechtszaak en eventueel het meebetalen aan de boete mocht Samsung verliezen. Dit wordt ook bevestigd door de advocaat van Google, James Maccou. De ‘betalingsregeling’ is onderdeel van een overeenkomst dat tussen Google en alle Android fabrikanten is gesloten. Door dit Mobile Application Distribution Agreement is het mogelijk om Google applicaties te gebruiken op bijvoorbeeld Samsung telefoons.

In de rechtszaak die over patentschending gaat eist Apple 2,2 miljard van Samsung. Samsung is daarop weer met een tegeneis gekomen waarin ze zeven miljoen dollar van Apple willen. Het gesteggel gaat over en weer zonder dat beide partijen er iets mee opschieten. Nu dat Google zich ook in de strijd mengt lijkt het meer een strijd te worden van good vs evil. Nu is alleen de vraag wie is er good en wie is er evil.1 reactie

Heb wel is t idee dat Apple ze alleen loopt te kwallen omdat Samsung het gewoon beter doet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).