Altijd warm eten met deze infraroodcamera-magnetron

Magnetron-Hittecamera
Heel handig een magnetron, maar het komt net iets te vaak voor dat het eten nog niet helemaal goed warm is. Deze slimme magnetron met ingebouwde infraroodcamera lost dit ongemak op.

Mark Rober had schoon genoeg van half lauw avondeten en vroeg onlangs patent aan voor zijn upgrade van de magnetron. Door het raampje te vervangen met een hittecamera, kun je direct zien of je magnetronmaaltijd ook daadwerkelijk volledig opgewarmd is. Het enige probleem is dat hij nog een fabrikant zoekt om zijn uitvinding werkelijkheid te maken. Daarom startte hij een online petitie, die je hier kunt tekenen als je wel iets ziet in zijn ontwerp.

Smartphone
De bedoeling is dat je de magnetron linkt aan je smartphone, zodat je niet constant voor het apparaat hoeft te blijven wachten. Door de beelden van de hittecamera direct naar het scherm van je telefoon te sturen, kun je immers vanuit je luie stoel checken of dat bakje saté al goed genoeg is om te eten.

[gv data=”ptkzzNaZb7U”][/gv]

Eén reactie

  1. Ik heb hier een magnetron staan waarbij dat probleem ook is opgelost, heet inverter techniek. Hoef je ook niet op een schermpje te kijken hoe warm het is, het is gewoon altijd warm en gaar. En geen draaiplateau, meer ruimte dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *