Amazon wil met 1 miljard Game of Thrones gaan slopen

Auteur: , Geen reacties
GoT

Niet alleen Lord of the Rings moet het Game of Thrones moeilijk gaan maken.

De strijd der streamingdiensten lijkt nu echt te zijn losgebarsten. Eerder deze week kon je hier lezen hoe Amazon alles uit de kast trekt om een serieuze Game of Thrones-concurrent te creëren met de nieuwe tv-serie The Lord of The Rings.

Uit de trukendoos van Amazon komen echter meerdere series. Naast The Lord of The Rings komt het Amerikaanse bedrijf ook met een serie op basis van The Three Body Problem. Dit is een driedelige sciencefiction- of fantasy boekenserie van schrijver Liu Cixin.

The Financial Times bericht dat Amazon een miljard dollar heeft uitgetrokken om de boekenserie tot serie te verfilmen. Opnieuw is er sprake van een tv-serie met een waarde van honderden miljoenen. Amazon doet niet kinderachtig en lijkt te weten wat hen te wachten staat. Voor de film en serieliefhebber zijn dit soort berichtgevingen alleen maar goed nieuws. Wie zegt er immers nee tegen nieuwe kwalitatieve content om de saaie doordeweekse avond meer door te komen?Er zijn (nog) geen reacties op dit artikel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).