Android 4.5 concept ziet er gelikt uit

Hoi Christian
Zo af en toe zien we dingen langskomen die mensen in hun vrije tijd gemaakt hebben waarvan wij denken; waarom neemt de fabrikant deze mensen niet onmiddellijk aan? Dit is er zo eentje.

Pixel Shift is het blog van een ontwerper die in zijn vrije tijd graag een makeover geeft aan bekende Android-apps. Nu heeft deze meneer heel Android onder handen genomen, en geeft ons een blik van hoe hij graag zou zien dat de opvolger van KitKat er uit ziet.

Niet alleen richt hij hier zich op het homescreen, maar ook de setup-stappen zijn onder handen genomen. Ze zien er goed uit, maar laten ook een blik zien van hoe het makkelijker zou kunnen. Zo is het nu nog vrij lastig om gehele backups van het ene toestel op het andere te zetten, maar via zijn fictieve Google Drive-oplossing zou dit veel makkelijker kunnen.

Uiteraard hopen wij dat veel van deze concept het haalt naar de release-versie van Android 4.5. Dingen zoals de Google Drive-backup oplossing is te mooi om te laten liggen. Maar ook de simpele manier om van thema te switchen geniet onze voorkeur. Helaas zal het door de vele skins van het OS lastig worden om dit mooi en consistent te implementeren, elke provider wil er immers zijn eigen stempel op drukken. Maar we kunnen tot die tijd in ieder geval hopen en kwijlen bij deze renders.

[lg_folder folder=”0_Divers/Android_45_concept/” count=”8″ cols=”4″ paging=”true”]

Nog geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *