Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy S5: it’s here!

Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy S5: it's here!
Na de Nexus-lijn en de LG G3 is het nu de beurt aan Samsung om te beginnen met de uitrol van Android 5.0.

SamMobile heeft ontdekt dat de nieuwe versie van Android inmiddels is gearriveerd in Polen. Opmerkelijk, want de Android- 5.0-uitrol van de LG G3 begin ook in dat land. Dat Samsung de nieuwste versie van Android al zo kort na de release gereed heeft voor één van zijn toestellen is trouwens een unicum. Bij voorgaande versies duurde het altijd een stuk langer.

Het is nog niet bekend wanneer Samsung het in november uitgebrachte Android 5.0 naar andere landen uitrolt, maar de verwachting is dat dit niet lang meer zal duren.

Lees HIER welke toestellen nog meer een Android 5.0-update krijgen. Tips om het OS sneller te maken lees je DAAR.

Nog geen reacties

  1. @dotternetta: data encoding staat alleen standaard aan op de nieuwe Nexus 6, die daardoor niet beter presteert dan de 5. Ik heb zelf lollipop op mijn Nexus 5 en ik moet zeggen dat het loopt als een zonnetje. Nu nog hopen dat xposed snel komt voor ART, dan ben ik helemaal blij.

    • @mrB: Oh! Weer wat geleerd! Toch vreemd, mijn vrouw klaagt steen en been over lollipop. Was bijna zover om hem terug te zetten naar 4.4. Ik meende in een ander artikel hier op apparata een test te hebben gezien met een Nexus 5 waarin hij duidelijk trager was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *