Android 6.0 voor Galaxy S6 is hier, dit is er nieuw

Android 6.0 voor de S6
Het even geduurd maar eindelijk is het zover. Samsung heeft Android 6.0 beschikbaar gesteld als update voor de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge.

De update is vandaag online gegaan en zal in fases worden uitgerold. Het kan dus nog even duren voordat Marshmallow ook op jouw toestel kan worden geïnstalleerd. Versie 6.0 op de Galaxy S6 zal alle functies van het besturingssysteem van Google met zich mee krijgen, plus een aantal extra’s die Samsung zelf heeft ontwikkeld.

Eén van deze nieuwe functies maakt gebruik van het scherm. De Zuid-Koreaanse techgigant zegt tijd te willen besparen door de juiste informatie op het juiste moment op je scherm te toveren. Dit kan met apps te maken hebben, maar ook inkomende berichten of informatie over het laatste nieuws en het weer.

Android 6.0 kent een langzame adoptie. Slechts 1,2 procent van alle Android-telefoons beschikt over deze laatste versie. Dit heeft er mee te maken dat veel smartphones de update niet ondersteunen of pas na een paar maanden, zoals we nu zien bij Samsung.

3 reacties

  1. Ik heb zelf maar cyanogenmod 13 op mijn S5 gezet. Ik was helemaal klaar met touchwiz. Kan het iedereen aanraden. Het draait veel sneller en is superstabiel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *